Na het grote succes van voorgaande jaren komen Party Piet Pablo en Love Piet ook dit jaar naar theater Myllesweerd in Mill. Op dinsdag 27 november verzorgen zij maar liefst 3 shows.

Zie voor tijden, beschikbaarheid tickets en de verschillende ticketprijzen de agenda op www.myllesweerd.nl of boek rechtstreeks via www.megasintshow.nl.

De populairste Sinterklaasshow van Nederland en Vlaanderen komt in 2023 weer terug naar de theaters met een gloednieuwe show. YouTube- en TikTok idolen Party Piet Pablo en Love Piet zijn weer van de partij en brengen hun grootste hits zoals Pietenliefde en De Pieten Sinterklaas Move. Meneer van Driel probeert echter het feest te verpesten, maar zal dat hem lukken? Kom naar de interactieve show en maak het Sinterklaasfeest leuker dan ooit! Het wordt een groot feest in het theater, ook voor de allerkleinsten!

Meer weten over deze en alle andere theatershows en films in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Volg ze via de diverse socials of zie de agenda op www.myllesweerd.nl.