Op dinsdag 21 november 2023 staat het 2e Spellencircuit, georganiseerd door KBO afdeling Wilbertoord en ‘t Verzetje Wilbertoord, op het programma in gemeenschapshuis De Wilg.

De eerste editie van het spellencircuit in 2022 ging de boeken in als zeer succesvol en bleek dus voor herhaling vatbaar.

Stichting ’t Verzetje Wilbertoord en KBO afdeling Wilbertoord organiseren een Spellencircuit voor alle 50+ers. Binnen enkele uurtjes gaan groepjes met elkaar de strijd aan en spelen een aantal spellen waarmee punten te verdienen zijn. Aan het eind van het spellencircuit komt er natuurlijk een heus winnaarsteam uit de bus.

Op deze ochtend kunnen er, onder het genot van een kopje koffie/thee met een plakje cake, diverse spellen gespeeld worden in groepsverband. Er worden onder andere Oud Hollandse Spellen uit de kast gehaald. Na afloop is er voor alle deelnemers een heerlijk bordje soep.

We beginnen deze dinsdag om 09:30 uur met een heerlijk kopje koffie/thee en cake. Dan wordt de groepsindeling bekend gemaakt en om 10:00 uur starten de groepjes met de spellen. We verwachten rond de klok van 12:00 uur de prijsuitreiking achter de rug te hebben zodat we om 12:00 uur kunnen genieten van ons heerlijk bordje soep.

Opgave hiervoor vóór zaterdag 18 november via het opgavestrookje in het Willy’s Venster of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stichting ‘t Verzetje Wilbertoord