Ondertussen is het muzikale event “Trek dieje zak in tweeje” niet meer weg te denken uit het programma van Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Elk jaar opnieuw trekt deze muzikale middag namelijk veel belangstellenden van accordeonmuziek naar deze horecalocatie. Dat zal op zondag 19 november niet anders zijn. Want dan presenteren Jos en Dennis Driessen weer “Trek dieje zak in tweeje”, aanvang 13.00 uur, deuren open vanaf 12.30 uur en de toegang is gratis.

“Gehéthilwâgemist,asgeniebentgewist,” dat geldt ook zeker voor deze editie van zondag 19 november. Want naast Jos Driessen op accordeon en zijn zoon Dennis op gitaar, hoort en ziet u er nog tal van andere muzikanten. Jos en Dennis hebben namelijk weer diverse accordeonisten uitgenodigd om ook hun klanken te laten klinken in ’t Lagerhuis. Tijdens deze muzikale gezellige middag is stilzitten niet mogelijk, vandaar dat er ook een dansvloer aanwezig is.

Meer weten over deze en alle andere muzikale events in Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill? Volg ze dan via hun Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl.