Dansschool Keep on Movin’ bestaat al 19 jaar. Bij dansschool Keep on Movin’ staat passie voor dans, betrokken zijn met leerlingen en plezier voorop!

Dansen is voor iedereen, en is de leukste manier van bewegen, ontspannen en samen plezier hebben. Iedereen krijgt in onze lessen de kans om op zijn of haar tempo te leren.

Elkaar helpen, aanmoedigen en het ontwikkelen van zelfvertrouwen zijn ook onderwerpen die in de les centraal staan. Je kunt al vanaf 2,5 jaar terecht op meerdere locaties in Mill & Sint-Hubert.

Naast de reguliere danslessen hebben we ook diverse Keep on Movin’ activiteiten! We hebben net onze Sinterklaas tijd bij dansschool Keep on Movin’ achter de rug, met heel veel leuke activiteiten voor zowel de kids en ook voor de volwassenen. 

Ook staat Kerstmis alweer voor de deur, en daar hebben we natuurlijk ook weer wat leuks voor bedacht. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten kijk dan op www.keeponmovin.nl of op onze facebook pagina; Dansschool Keep on Movin’

En als Kerstmis voor de deur staat betekent ook dat het einde van het jaar nadert, Wij willen daarom alvast iedereen fijne dagen wensen en een gelukkig en dansend 2024.

In 2024 zullen wij ook weer onze grote shows gaan presenteren, deze zijn op 15 en 16 Juni 2024. 

Daar kijken we al erg naar uit, en we zien jullie graag allemaal bij onze Shows! 

Voor meer informatie en/of lesrooster bekijk onze website en we zien je graag in een van onze danslessen!

Kidsdance | Streetdance | Showdance | Show | Workshops | Kinderfeestjes

Auke & Renske
Dansschool Keep on Movin’