Fully Loaded

De twee bands, BenDR en Fully Loaded,  treden zondag 17 december op tijdens de Winterfair, die gehouden wordt bij de Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg in Mill.

De herberg, gelegen tegen de bosrand, is bij uitstek een plekje wat de knusheid en warmte biedt rondom een knapperend houtgestookte kachel in deze donkere dagen voor kerst. De winterfair verwelkomt je met open armen. Aanvang 13.00. 

Winterfair

De Winterfair van de Nieuwenhof is voor eenieder een gezellige start van de wintermaanden en feestdagen. Laat je betoveren door sfeervolle decoraties en sprankelende lichtjes die je in een wereld van warmte en gezelligheid onderdompelen. Ontdek het knusse aanbod van kraampjes met o.a. ambachtelijke en streekgebonden producten. 

Ook aan de inwendige mens is gedacht, waarbij je alvast kunt proeven van de smaken van het seizoen.  

Muziek

De bands BenDR en Fully Loaded vinden het dan ook een eer om in een van de mooiste herbergen van Oost-Brabant e.o. deze winterfair muzikaal te omlijsten. 

Voor menig muziekliefhebber in Land van Cuijk zullen de bands BenDR en Fully Loaded niet onbekend in de oren klinken. Reeds bij vele evenementen in Land van Cuijk en daarbuiten  hebben ze hun muzikale kunnen ten gehore gebracht.

BenDR is een Reeks/Millse band. Het repertoire is zeer breed en bevat zowel Soul, Pop, als Nederlandstalig. Zelfs een uitstapje naar Rock behoort tot de mogelijkheden, daar waar het publiek en gelegenheid er om vragen. M.a.w. van alle markten thuis. Tijdens de Winterfair zal het repertoire van BenDR iets ingetogener zijn, en zal het iets meer kampvuurproof zijn; waaronder gebruikmakend van cargon. 

De geboortegrond van Fully Loaded ligt in Mill. Ooit begonnen in een repetitieruimte bij tuincentrum van Mil aldaar, via vele omzwervingen, nu uitgegroeid tot een band waarvan de bandleden uit alle delen van Nederland komen. Een bont gezelschap van ervaren muzikanten die muzikale uitdagingen niet uit de weg gaan. Een van extra’s wat deze band heeft, is, dat het een blazerssectie heeft. Daardoor krijgt het repertoire, wat bestaat uit vooral soul en pop een mooie twist. Net dat extra wat het een bijzondere band maakt.