Op woensdag 7 februari is er weer een Mamacafé in Mill. Deze ochtend komt Anja van Hout, zelf moeder van 2 zonen, van Coachingsburo LeF!

Het thema van deze ochtend is Driftbuien; waar komen ze vandaan, maar belangrijker nog hoe ga je ermee om.

Anja:"ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is om zelf oplossingen te bedenken, maar soms heb je iemand nodig die je een spiegel voor houdt of een steuntje in de rug biedt. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten bij de thema- ochtend van mama café in Mill."

In het Mamacafé in de bibliotheek van Myllesweerd in Mill kunnen (aanstaande) mama's gezellig onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen uitwisselen over zwangerschap, (borst)voeding en het hebben van kleine kinderen. Het Mamacafé is bedoeld voor mama's met kleine kinderen (0-4 jaar), natuurlijk mag je je kindjes meenemen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. Regelmatig wordt er een gast uitgenodigd die iets interessants kan vertellen over baby's, peuters of moeders. Deze gast zal kort wat vertellen of demonstreren waarna ieder weer verder kan praten en koffie drinken. Ook is er natuurlijk gelegenheid om zelf nog vragen te stellen aan deze gastspreker. Ook is Nellie Schonenberg Lactatiekundige altijd aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Voor meer informatie www.mamacafemill.nl. Je kan ons ook volgen op facebook.