Donderdagmiddag 29 februari kan je kaarten maken met/van gevouwen theezakjes. Wie zin heeft is van harte welkom bij deze leuke én gratis workshop. Voor scharen, plak en papier wordt gezorgd.

Er zijn al heel veel theezakjes dus als je er zelf (nog) geen gespaard hebt, kom gerust, er is voldoende materiaal. Iedereen - alle leeftijden, lid of geen LZC lid - is welkom. Informatie of opgave bij Francine van der Duijn (0486-431591). 

7 maart Seizoensmaaltijd Winter

Op donderdag 7 maart kunt u weer aanschuiven bij de vierjaarlijkse seizoensmaaltijd van LZC. Het thema is deze keer de winter en is ook zeer geschikt voor gezinnen met (klein)kinderen. Je hoeft geen LZC lid te zijn . In de Wis in Rogge A staan de tafels om 16.00 uur weer gezellig gedekt voor deze heerlijke winterse driegangenmaaltijd. Graag vooraf aanmelden en tegelijk betalen. De kosten zijn voor LZC-leden € 11,50 en voor niet leden € 13,50 inclusief een consumptie. 
Aanmelden kan elke donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur in d'n Inloop in de Wis bij de gastvrouw/heer van de LZC of t/m 3 maart bij Francine van der Duijn, telefoon 431591. 

Om vast te noteren in de agenda:

  • Maandag 25 maart themalunch met dokter Ger van Lieshout: ‘Normaal ouder worden’
  • Maandag 15 april Algemene Leden Vergadering LZC
  • Donderdag 18 april Liederentafel met Piet en Tonnie Willems
  • Donderdag 16 mei Workshop gebakjes maken door Jos Verkerk in de Strandbar
  • Donderdag 30 mei Lente Seizoensmaaltijd 

Wie geen vervoer heeft om naar een van de activiteiten te komen kan vragen gehaald en gebracht te worden: telefoon 431591.

Meer info kijk op de website www.lzc.nu of informeer bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..