Ook dit voor- en najaar gaat De Neije Krant en het Ondernemers Collectief Mill weer een Live Podcastcafé organiseren. Op deze avonden, waarbij ook publiek van harte welkom is, gaat Corné Kremers in gesprek met gasten over actuele ontwikkelingen en ondernemerszaken.

Over welk onderwerp zou u meer willen weten, welke ondernemer zou u eens graag aan het woord horen of wat zou beslist eens besproken moeten worden op zo’n avond? Laat het weten door een mailtje te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de redactie gaat ermee aan de slag.

Tijdens het Live Podcastcafé in oktober vorig jaar was ondernemer Eric Nabuurs uit Langenboom van N2People te gast, sprak Corné Kremers met wethouder Bouke de Bruin en werd er met Yvonne van der Horst en Harry Habets gesproken over de dorpsplannen in Langenboom en Wilbertoord. Frank van Lith vertelde in dit gesprek over de onzekere toekomst van het kerkgebouw in Mill. In een eerder Podcastcafé was o.a. burgemeester Moorman aanwezig, schoof ex-PSV-voetballer Bjorn van der Doelen aan en vertelde Randy van Tienen over Nici Koffie en Automaten in Mill.

Ergens in april zal het volgende Live Podcastcafé door De Neije Krant en het Ondernemers Collectief Mill gehouden worden. U kunt dus meebepalen welke gasten er dan die avond aan zullen schuiven en over welke onderwerpen er gesproken zou moeten worden. Stuur uw suggesties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en binnenkort leest u meer over de datum en gekozen onderwerpen.