Zondagmiddag 10 maart staat er een bijzondere muzikale show op het programma van Theater Myllesweerd. Want die middag staan vanaf 15.00 uur de verhalen rond de liedjes en de muziek van Robert Long er centraal.

Tickets kosten 22,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill, maar zijn ook direct online te bestellen. Dit via de agenda op www.myllesweerd.nl.

Levenslong

Voor deze nieuwe muziektheatervoorstelling gaat LUDIQUE! Een bijzondere samenwerking aan met Kristof Rutsaert, de weduwnaar van Robert Long. Exclusief wordt 15 jaar na het overlijden van deze unieke en inspirerende artiest, voor hen de schatkamer met het volledige en rijke oeuvre van Long opengesteld. Tijdens 'LevensLONG' verbindt 'LUDIQUE!' hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long, die op hun lijf geschreven lijken te zijn. Het Nederlands-Duitse theaterduo weet tijdens hun muziektheater-voorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen moeiteloos in elkaar te laten overvloeien en zullen voor het eerst ook enkele liederen uit het Duitstalige oeuvre van Long in de Nederlands theaters ten gehore brengen.

Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in al zijn facetten weerklinkt. Puur en persoonlijk.

Meer weten over deze en alle andere shows in Myllesweerd? Of zien hoe u deze en andere theatershows kunt combineren met een theatermenu bij ’t Centrum tegenover Myllesweerd? Check de agenda op www.myllesweerd.nl.