In Theater Myllesweerd zijn ook regelmatig shows te zien voor het hele gezin. Zo ook op zondagmiddag 3 maart. Dan is Cees en de Wolf er te zien en deze show is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Tevens kan dit extra voordelig, want elk tweede ticket is helemaal gratis. Tickets kosten 20,- euro en dit is inclusief een consumptie. Reserveer je voor de zwarte stoelen (zonder stoelnummer) dan hoef je voor het tweede ticket niet te betalen. Zie voor het hoe en wat en om direct online te reserveren de agenda op www.myllesweerd.nl.

Na 150 jaar is de wolf terug in Nederland. Dit kan niemand zijn ontgaan. Maar wat betekent dit nu eigenlijk? De aanwezigheid van het grootste roofdier wordt door velen gezien als een aanwinst voor het bos, maar anderen zien zijn terugkomst als gruwel. Welke impact heeft de terugkeer van de wolf voor het bos? Welke invloed heeft dit op de andere dieren zoals bijvoorbeeld de vos, de das, de herten en het wild zwijn? Wat verandert er allemaal in de natuur als er wolven rondlopen en wat betekent de terugkeer voor ons? De eerste gedachte die bij velen opkomt is immers dat de wolf een gevaarlijk dier is. En waarom zien we de wolf al vanaf de oudheid als speciaal wezen? Hij komt immers voor in tal van sprookjes en sages. Komt dat doordat het gezinsleven van de wolf zoveel lijkt op het onze? Hebben we werkelijk 2 miljoen tamme wolven thuis zitten in Nederland?

Voor zijn project heeft Cees drie jaar tussen de wolven in de bossen geleefd en vond hij het antwoord op al zijn vragen. Het leidde tot een unieke film en een fotoboek. Het prachtige verhaal is vertoond in 130 bioscopen door heel Nederland. Maar Cees heeft nog veel meer te vertellen! Nu neemt hij in een multimediale voorstelling de theaterbezoeker mee in de avonturen die hij in het veld beleefde. Want hoe spannend en gaaf is het niet om wolven te filmen! Niet alleen deelt Cees de sensatie van zijn leven in het veld, hij neemt u mee in de wondere wereld van de wolf en de natuur. Maar ook in de verbazingwekkende geheimen van het bos. Een voorstelling voor jong en oud.

Meer weten over deze en alle andere theatershows, films en activiteiten in Myllesweerd? Check de website www.myllesweerd.nl of volg ze via de diverse socials.