Op woensdag 13 maart opent het Koning Willem I College weer zijn deuren in ’s-Hertogenbosch, Oss, Meierijstad en Land van Cuijk. Ben jij leerling op het vmbo, havo, mbo of hbo en ga jij binnenkort een studiekeuze maken? Of stap je over?

Bezoek dan onze Open Dag en ontdek wat het mbo jou (nog meer) te bieden heeft. Je bent van harte welkom van 16:00 tot 20:30 uur.

Het mbo en het Koning Willem I College is een plek waar talent tot bloei komt. Een plek waar de mooiste dingen ontstaan, doordat we experimenteren, inspireren en vooral: doen. 

Metselen, behangen, koken, verzorgen, naaien, lassen, schoonmaken, organiseren, verven, besturen, coderen, timmeren, ontwerpen, serveren, onderwijzen. En nog veel meer. Bij ons zit een student niet de hele dag in een klaslokaal. We brengen het werkveld naar binnen en het onderwijs naar buiten. Of je nu in ons restaurant werkt, in ons robotica-lab experimenteert of buiten op straat stage loopt, overal kom je onze studenten tegen!

Ontdek jouw jaloersmakende vaardigheden

De Open Dag staat volledig in het teken van het verkennen van verschillende studiemogelijkheden en het ontdekken van jouw unieke talenten. Ben je nog onzeker over welke studie bij je past? Geen zorgen! Op onze Open Dag is er studiekeuzehulp. Zo begeleiden wij je in het maken van de juiste keuze. Ook havisten en hbo'ers zijn van harte welkom om de mogelijkheden van het mbo te ontdekken.

Wat kun je verwachten?

De Open Dag is een perfect moment om kennis te maken met het mbo, onze school en onze opleidingen. Laat je inspireren door demonstraties en workshops, ga naar voorlichtingen en presentaties van én over onze opleidingen, stel al je vragen aan onze docenten, praat met onze studenten, maak kennis met verschillende leerbedrijven en proef de sfeer in onze schoolgebouwen. Op elke locatie kun je een kijkje nemen in onze praktijklokalen. Wil je alvast wat sfeerbeelden bekijken? Dat kan op onze website www.kw1c.nl/open-dagen.

Dagje meelopen?

Ons onderwijs draait vooral om de praktijk. Naast het bezoeken van de Open Dag is het daarom ook mogelijk om een dag te komen meelopen. Dan zie, hoor en voel je zelf wat je van een opleiding bij het Koning Willem I College kunt verwachten. Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar www.kw1c.nl/meeloopdagen.