Hierbij een oproep aan iedereen om mensen aan te melden die in de spotlight gezet dienen te worden!

Graag nodigen wij iedereen uit op zaterdagavond 11 mei 2024 in de Wis in Langenboom voor de tweede editie van het jubilarissenconcert verzorgt door Muziekvereniging Amicitia.
Het jubilarissenconcert is het antwoord op veranderingen die door de jaren heen plaats hebben gevonden. Zo was het in het verleden gebruikelijk dat een gouden bruidspaar bij hun receptie kon rekenen op een muzikale serenade van de harmonie en werd een inwoner uit Langenboom in geval van een koninklijke decoratie ook getrakteerd op een serenade. Doordat dergelijke feestelijkheden op een andere manier gevierd worden blijven de muzikale huldigingen uit naam van de gemeenschap nu vaak achterwege. Dit heeft geleid tot het ontstaan van het jubilarissenconcert. 

Naast het in de spotlight zetten van eerdergenoemde echtparen of gedecoreerden wordt deze avond ook gebruikt om mensen die veel voor de Langenboomse gemeenschap betekenen in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld mensen die een jubileum te vieren hebben bij een vereniging in Langenboom waar zij zich al vele jaren voor inzetten. We doen daarom een oproep aan alle verenigingen in Langenboom om hun jubilarissen aan te melden voor een muzikale huldiging. Tevens is er ook de mogelijkheid om een bijzondere prestatie zoals bijvoorbeeld een kampioenschap onder de aandacht te brengen. Tot slot worden tijdens het jubilarissenconcert ook alle nieuwe inwoners van Langenboom, welke in het afgelopen jaar in het dorp zijn komen wonen, welkom geheten en kunnen zij kennis maken met de bruisende gemeenschap van Langenboom. 

Vorig jaar was de eerste editie een groot succes en hebben we op de drukbezochte avond veel mensen muzikaal kunnen huldigen. Op bijgeplaatste foto zien we de huldiging van 100 jarigen vorig jaar. Meld uw vrijwilliger of jubilaris daarom vandaag nog aan voor deze huldiging!

Aanmelden kan de gehele maand maart bij Peter van Schijndel 0652015324 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..