We nodigen u van harte uit om te komen genieten van ons lenteconcert op 14 april aanstaande. Het is zo’n tien jaren geleden, dat Harmonie Ons Genoegen uit Sint Hubert samen met Musikverein 1898 uit het Duitse Sankt Hubert een optreden verzorgde.

Maar binnenkort is het weer zo ver. Beide orkesten zijn inmiddels volop bezig met de voorbereidingen hiervoor. Het belooft een mooie en gevarieerde muzikale middag te worden. 

Het lenteconcert zal plaatsvinden in het Sint Hubertse gemeenschapshuis De Jachthoorn. Al vanaf 14:30 is de zaal geopend en het concert begint om 15:00 uur.

Het eerste half uur wordt verzorgd door Ons Genoegen en vervolgens is het tijd om enkele jubilarissen binnen de harmonie in het zonnetje te zetten. 

Zonder de anderen te kort te willen doen, noemen we in het bijzonder Pierre van Diepenbeek, die al 75 jaren meespeelt.  

Na de huldiging is er een pauze en daarna neemt de dirigent van onze zustervereniging het stokje voor een half uur over. Hierna zullen beide orkesten samen nog enkele muziekstukken ten gehore brengen. 

Wanneer de instrumenten weer zijn ingepakt, is er volop gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren en om gezellig samen te genieten van een drankje. Wij hopen op een geweldige opkomst van groot en klein en zien u graag op 14 april in het publiek zitten.