Mark van de Veerdonk stond sinds de opening van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill er al diverse keren op het podium. Maar dit seizoen zal dit voor het laatst zijn. Want Mark gaat ermee stoppen.

Podiumbeest ontsnapt is de titel van zijn laatste show en deze start zaterdag 6 april om 20.15 uur. Reserveer tickets a 20,- euro online via de agenda op www.myllesweerd.nl.

Mark van de Veerdonk gaat stoppen! Na 17 cabaretprogramma’s vindt hij het mooi geweest. Tijd om iets anders te gaan doen. “Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel.”
Vraag: Wat doe je als je na bijna 40 jaar je zendmicrofoon aan de wilgen hangt? Inderdaad, dan maak je tot slot je beste programma ooit, en noemt het “Podiumbeest Ontsnapt”. En daarmee gooit het Brabantse theaterdier de deur van het theater met een onvergetelijke knal achter zich dicht. Zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert hij in tweemaal 55 minuten weer heerlijk door. Van de Veerdonk: “Ja, natuurlijk met een pauze, want die behoort wat mij betreft tot de mensenrechten!”

“Podiumbeest Ontsnapt” heeft ook weer een bizar decor naar Veerdonkiaanse traditie waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Deze theatershow is voor belangstellenden ook met een theatermenu te boeken in ’t Centrum. Dit kan online via de agenda op www.myllesweerd.nl en ook aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill zijn tickets af te halen.