Het beloven op 26 en 27 april Oranjefeesten te worden in Mill voor echt iedereen. Actief deelnemen is mogelijk, maar lekker buurten en feesten onder het genot van een hapje en drankje kan natuurlijk ook.

In het Aldendrielpark start het gratis toegankelijke programma op vrijdag (Koningsnacht) om 18.00 uur met Curling en vanaf 20.30 uur de band UpBeat. Op Koningsdag start het Oranjefeest om 09.30 uur met een officiële opening door burgemeester Moorman en harmonie St. Willibrord inclusief een optreden van de jeugdharmonie Millissimo. Vanaf 10.00 uur zijn er diverse activiteiten voor kinderen, spinning, zitvoetbal, demo’s en een workshop door Keep on movin, DJ Benzel, curling en meer.

Curling

Teams bestaande uit 4 personen kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan Curling op vrijdagavond 26 april of zaterdag (Koningsdag) 27 april. Deze Curlingwedstrijden worden gehouden op vrijdag vanaf 18.00 uur en zaterdagmiddag/avond.
Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zitvoetbal

Liever met een team van 4 personen zitvoetballen? Dat kan op Koningsdag. Teams kunnen bestaan uit bijvoorbeeld alleen kinderen of volwassenen, maar een team samenstellen van je eigen gezin, dus verschillende leeftijden kan natuurlijk ook. Deze zitvoetbalwedstrijden vinden net als het curling plaats op een grote overdekte kunstschaatsbaan.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Spinning

Dit jaar bestaat Fitland in Mill precies 40 jaar. En omdat sport ook hoort bij Koningsdag en de Koningspelen, verzorgen zij op Koningsdag 2 Spinninglessen. Eentje om 11.00 uur en de 2e om 12.00 uur. Iedereen kan zich hiervoor gratis inschrijven en zo deze Koningsdag lekker sportief beginnen.
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze Oranjefeesten in Mill zijn een initiatief van Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, Kinderfeesten Mill, RKSV Juliana, Stichting Aldendrielpark en Fitland Mill. 

Zie ook www.oranjefeestmill.nl voor meer informatie en like de Facebookpagina!