In het weekend na hemelvaart vindt de eerste editie van Sint Hubert Kumt Los plaats op 10, 11 en 12 mei. Gedurende het evenement kan iedereen gratis gebruik maken van een divers aanbod attracties.

Aanbod attracties

Tijdens het 3-daagse evenement is er aanbod van attracties voor alle leeftijden. Er is zowel aanbod voor de allerkleinsten, zoals bijvoorbeeld de draaimolen, maar ook voor een leeftijdscategorie hoger, waarbij we ze graag uitnodigen op de Giant Roller. Klim omhoog, bedenk een goede tactiek en haal zo snel mogelijk de overkant. Is dit niet uitdagend genoeg? Dan kun je jezelf prikkelen door de meeste punten te halen tijdens de Sweeper challenge! Door op het juiste moment de armen te ontwijken, maak jij kans om Man/Woman of the Match te worden! Of zie jij een leuke competitie aankomen met je vrienden of teamgenoten? Tijdens Sint Hubert Kumt Los kan het allemaal. We houden nog één attractie geheim, want deze zal voor het eerst te gebruiken zijn op Sint Hubert kumt los!

Hoofdsponsors

Al onze sponsors hebben het mogelijk gemaakt dat we zo'n divers aanbod aan attracties hebben kunnen verwezenlijken en daarnaast een fantastisch programma kunnen optuigen voor 3 dagen waarbij diverse acts te zien zijn. Alle attracties en het podium worden gesponsord door onze hoofsponsors Eric Geurts verzekeringen, RH revisie, Albert Heijn Mill, Autoservice Lange en de Regio Bank Mill. Het evenement wordt ondersteund door Stichting Ontdek Mill, die zich inzet voor de bevordering van de leefbaarheid en verbondenheid in Sint Hubert.

Programma en informatie

Tijdens het evenement kan men op vrijdag en zaterdag van 15.00-21.00 uur op ieder moment gratis gebruiken maken van de diverse attracties. Op zondag, tijdens de familiedag, start het programma eerder, waardoor ook de attracties al vanaf 13.30 uur open zijn. In de avonduren zal het programma in het teken staan van bekende DJ's op de vrijdag, bekende lokale bands op zaterdag en een gezellige afsluitende DJ op zondagavond. Binnenkort worden deze bekend gemaakt. 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het evenement? Volg ons dan via de socials en de artikelen in deze Neije Krant en op www.inmill.nl.