“Als we ons voorbereiden op het onbekende, ontdekken we dat ‘helderheid’ onze beste reisgenoot is.”

Weten hoe jij goed voorbereid kunt zijn op alles wat te maken heeft met jouw persoonlijke wensen voor een afscheid, de uitvaartverzekering en de erfenis?

Notaris Ramon van Schijndel van notariskantoor Teeuwen en Schrijen Afscheid en herinnering beantwoorden al jouw vragen over testament, levenstestament en nalatenschap, de kosten van een uitvaart en de uitvaartverzekering op zondag 21 april v.a. 11 uur. Het volledige programma van die dag kun je terugvinden in de agenda op de website van Schrijen, Afscheid en herinnering en Buitenplaats Zevenhutten.

Tevens is er de gelegenheid om deze sfeervolle locatie, het kleinschalig crematorium, prachtig gelegen in de natuur, te bezichtigen en het innerlijk te verzorgen met een hapje en drankje.

Het is niet vanzelfsprekend dat we in gesprek gaan met elkaar om informatie op te halen. Zeker als het gaat om onderwerpen die gevoelig liggen of ons raken. Zaken waar we het liever niet over willen hebben. Wij hebben mensen uit de regio benaderd die met elkaar in gesprek zijn gegaan: Wat weet ik eigenlijk van een testament, een erfenis en een uitvaartverzekering? Wat zijn mijn wensen als het gaat om mijn uitvaart, heb ik dan een idee wat dit kost? Deze gesprekken waren voor ons een eyeopener om met jullie in gesprek te gaan en transparant te informeren op onze social media kanalen en de open dag. 

“Een afscheid is immers een onvergetelijke herinnering die nabestaanden een leven lang met zich meenemen.” Belangrijk genoeg om het samen bespreekbaar te maken en elkaar hierin te helpen.

Wij verwelkomen je graag op onze informatieve open dag. Waar we openlijk met je in gesprek gaan over onderwerpen als: hoe help ik ‘nu’ mijn familie mijn wensen te formuleren, heb ik  keuzevrijheid bij verzekeringen wie mijn uitvaart gaat verzorgen en wat je nu al kunt regelen en vastleggen.

Zien wij jou die zondag, een mooie gelegenheid om samen met je ouders, familie, vrienden of anderen het gesprek aan te gaan.

Voor meer informatie: www.schrijen.com of www.zevenhutten.nl.

Schrijen, Afscheid en herinnering, locaties Boxmeer-Gennep-Cuijk
Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9, Cuijk
Tel. 0485-521111