Vele jaren was er in de kerstvakantie een zitvoetbaltoernooi in de Concertzaal in Mill. Heel wat kinderen en jongeren namen daar aan deel of kwamen als publiek hun vrienden en vriendinnen aanmoedigen.

Toen de functie van de Concertzaal verhuisde naar Myllesweerd en er tot de sloop van het pand een kringloopwinkel in kwam, stopte ook het zitvoetbal in Mill.

Maar op Koningsdag (zaterdag 27 april) kan men weer gratis deelnemen aan een heus zitvoetbaltoernooi. Tijdens de Oranjefeesten komt er namelijk een gladde overdekte kunstschaatsbaan in het Aldendrielpark te liggen. Prima geschikt voor zitvoetbal. Teams van 4 personen kunnen zich aanmelden. Dit mogen ook teams zijn van verschillende leeftijden, dus deelnemen als gezin kan ook. Maar ook kun je een team samenstellen met bijvoorbeeld klas, club, buurt of leeftijdsgenoten. Zowel teams van uitsluitend kinderen, jongeren of volwassenen kan dus ook. Deze zitvoetbalwedstrijden starten op Koningsdag vanaf 10.00 uur.

Meer weten of aanmelden?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Bas de Veer, tel. 06 38 57 01 77. 

De gratis toegankelijke Oranjefeesten worden op vrijdag 26 en zaterdag 27 april gehouden in het Aldendrielpark aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. Zie ook www.oranjefeestmill.nl.