Orkest Jersey? Jazeker, uit Mill. Beter bekend als Kees en Erich. Al 33 jaar een muzikaal begrip in de regio, en dat wordt 9 mei Hemelvaartsdag gevierd. Jersey doet waar ze goed in zijn.

Alleskunners? 
Inmiddels mogen wij wel zeggen dat we zo’n beetje alles doen.
En dat vinden we prachtig.

Corona, barre tijden.
Die vraag krijgen we nog bijna degelijks. Ja nee, natuurlijk, dat was geen feest natuurlijk. We hebben financieel gezien bijna twee jaar stil gestaan. We kregen helaas geen steun van de overheid dus hebben we het helemaal zelf voor elkaar moeten boksen. En dat is nog gelukt ook ! Daar zijn we echt mega-trots op, maar daar hebben we ook echt heel veel voor moeten doen! En geloof het of niet, altijd met een lach ondanks alle ellende.

Dak eraf?
Nou en of, en hoe. Hier zijn wij ook super trots op. Bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, alles komt voorbij. Het mooie hieraan vinden wij dat het kan gaan om een gezellige borrel, maar als het moet toveren we binnen no-time het hele feest om waar het dak eraf zal gaan.

Hoe loopt het?
Sinds dat we met Jersey 33 jaar geleden mee zijn begonnen is het eigenlijk meteen gaan lopen. Inmiddels hebben we al aardig wat feestjes gehad en staan er zeker nog heel aantal op de planning. We krijgen vaak de reactie: Alles klopt gewoon, echt alles. Daar worden wij heel blij van als wij dat horen. 

Jullie zitten niet stil.
Je moet van alles en nog wat doen vinden wij, anders ben je elke keer hetzelfde kunstje aan het doen als je niet uitkijkt. Als je nu alles bij elkaar optelt hebben we écht wat te bieden tegenwoordig! Daar genieten wij misschien zelf het meest van.

Wat zou je in de toekomst nog anders willen zien?
Veel mensen hebben nog steeds geen flauw idee wat we tegenwoordig allemaal doen. Een mega marketingcampagne gooien we er niet tegenaan, omdat wij het vooral van de mond-op mond reclame moeten hebben. Wij zijn helemaal blij als wij een knal-feestavond of mega-evenement kunnen geven waar nog lang wordt over nagepraat.

Jersey feestavond – Hemelvaartsdag 9 mei – zaal Thekes Alard van Herpenplein 9 Herpen – gratis entree – aanvang 20:00u – gastartiest Marco de Hollander
Info: www.orkestjersey.nl