Dit weekend, zaterdag 20 april komt Willie Wartaal naar Theater Myllesweerd in Mill. Daar is hij vanaf 20.15 uur te zien met de show ‘Moederdag’, dit is de eerste solo theatershow van deze succesvolle rapper, dj, presentator, acteur en songwriter.

Tickets kosten 20,- euro en zijn direct online te bestellen via de agenda op www.myllesweerd.nl en zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. 

Willie Wartaal stond in 2005 in één keer stevig op de muziekkaart van Nederland, toen hij met de Jeugd van Tegenwoordig de succesvolle debuutsingle ‘Watskeburt?!’ uitbracht. De daaropvolgende jaren heeft hij met De Jeugd meerdere succesvolle albums uitgebracht, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom hun laatste albums ‘Luek’ en ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’.

Na achttien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt hij voor het eerst het theater in. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

Deze show is ook te boeken inclusief een theatermenu bij restaurant ’t Centrum tegenover Myllesweerd. Reserveren daarvan kan ook via de agenda op www.myllesweerd.nl.