In een sfeervol ingerichte zaal van Grandcafé ’t Lagerhuis in Mill werd donderdagavond 11 april weer een Live Podcastcafé gehouden. Deze avond met diverse interessante interviews werd georganiseerd door De Neije Krant en het Ondernemers Collectief Mill.

Corné Kremers ging in gesprek met commandant Johan van Deventer van Vliegbasis Volkel, Lidia van Boxtel en Bart Hermanussen van Stichting VMBO onderwijs Mill en omgeving, Marianne van Hal van Kempen van Buitengewoon Kado en Peter Versantvoort van Jumbo Mill en met wethouder Mark Janssen van Gaal.

Nieuwtjes

In deze gesprekken waren diverse interessante nieuwtjes te horen. Wist u bijvoorbeeld dat slechts 6 personen zorgen voor maar liefst 56% van de klachten rond geluidsoverlast van Vliegbasis Volkel en wat men zoal moet doen om F35-vlieger te worden? Dat de nieuwe kleinschalige vmbo-school in Mill waarschijnlijk in augustus 2026 van start kan gaan? Hoe het is om een onderneming in Mill te starten of van je ouders over te nemen? En wat de actuele plannen zijn met bijvoorbeeld het gemeentehuis in Mill, Kliniek ViaSana en de Kuilen? Beluister dan deze gesprekken via De Neije Krant Podcast!

Podcast

Over deze en tal van andere actuele ontwikkelingen hoort u meer via De Neije Krant Podcast. Deze is te beluisteren via alle bekende podcastkanalen en apps. Maar ook in de rubriek Podcast op de website www.inmill.nl zijn deze en ruim 400 andere gesprekken terug te vinden. Techniek van deze opnames was in handen van Thijs van den Heuvel.