Omdat het komende zaterdag 27 april, Koningsdag lekker weer belooft te worden, heeft de organisatie van de Oranjefeesten in Mill ook nog een kleedjesmarkt toegevoegd aan de activiteiten.

Van 14.00 uur tot 18.00 uur kan iedereen tot 16 jaar tijdens deze kleedjesmarkt spullen verkopen, muziek verzorgen of wat anders doen om zo geld te verdienen. Kortom, ruim nu meteen je kamer op en bekijk wat je kwijt wilt. Wellicht hebben ook je ouders nog wel leuke spulletjes om te verkopen. We zien je dan graag met je kleedje en de te verkopen spullen in het Aldendrielpark in Mill verschijnen. De kleedjesmarkt start direct na de kinderspelen om 14.00 uur, deelnemen is helemaal gratis en aanmelden is niet nodig!

Programma

De gratis toegankelijke Oranjefeesten 2024 starten al op vrijdagavond 26 april om 18.00 uur in het Aldendrielpark. Dit alles in 2 verwarmde tenten met hapjes, drankjes, Curling, DJ benzel en vanaf 20.30 uur ook de band UpBeat.

Op Koningsdag start het Oranjefeest om 09.30 uur met een officiële opening door burgemeester Moorman, tevens zal dan het nieuwe speeltoestel in het Aldendrielpark officieel worden geopend. Dit alles met muziek van harmonie St. Willibrord inclusief een optreden van de jeugdharmonie Millissimo.

Vanaf 10.00 uur zijn er diverse activiteiten voor kinderen, spinning, zitvoetbal, demo’s en een workshop door Keep on movin, DJ Benzel, curling en van 14.00 uur tot 18.00 uur de kleedjesmarkt. Kortom, voor jong en oud is er wel wat te beleven!

Meer weten? Zie www.oranjefeestenmill.nl.