Er nemen morgenavond, vrijdagavond (Koningsnacht) 26 april maar liefst 20 teams deel aan Curling in het Aldendrielpark. In 2 verwarmde tenten is naast horeca en muziek ook een heuse kunstschaatsbaan te vinden.

Vanaf 18.00 uur gaan teams aan de slag om te zien wie uiteindelijk het beste is in Curling. DJ Benzel zal zorgen voor de juiste muziek en vanaf 20.30 uur is ook de band UpBeat er te horen. Toegang is helemaal gratis!

Programma

De gratis toegankelijke Oranjefeesten 2024 starten al op vrijdagavond 26 april om 18.00 uur in het Aldendrielpark. Dit alles in 2 verwarmde tenten met hapjes, drankjes, Curling, DJ benzel en vanaf 20.30 uur ook de band UpBeat.

Op Koningsdag start het Oranjefeest om 09.30 uur met een officiële opening door burgemeester Moorman, tevens zal dan het nieuwe speeltoestel in het Aldendrielpark officieel worden geopend. Dit alles met muziek van harmonie St. Willibrord inclusief een optreden van de jeugdharmonie Millissimo.

Vanaf 10.00 uur zijn er diverse activiteiten voor kinderen, spinning, zitvoetbal, demo’s en een workshop door Keep on movin, DJ Benzel, curling en van 14.00 uur tot 18.00 uur de kleedjesmarkt. Kortom, voor jong en oud is er wel wat te beleven! 

Meer weten?

Zie www.oranjefeestenmill.nl.