Van de ervaren babyboomers tot de innovatieve generatie Z, elke groep brengt zijn eigen dynamiek mee. Maar hoe zorg je ervoor dat deze verschillen niet leiden tot frictie, maar juist tot een productievere werkomgeving?

Terwijl babyboomers hun waardevolle bijdrage blijven leveren, brengt generatie Z frisse energie op de werkvloer. Vier generaties samenbrengen is een uitdaging van het management. Ben jij klaar om de unieke kwaliteiten van elke generatie te benutten?

Meulepas & Partners biedt de sleutel tot dit vraagstuk met een inspirerende sessie geleid door Angelique Driessens, een expert in generatiemanagement. Op 28 mei 2024 neemt zij je mee op een interactieve ontdekkingsreis door de wereld van generatiemanagement.

Angelique is de drijvende kracht achter 3Sense en is zeer ervaren in het jongleren met de dynamiek van verschillende generaties. Ze is niet alleen een kei in haar vak, maar ze heeft ook een passie voor het helpen van teams om samen nóg beter te worden.

De benadering van Angelique is pragmatisch en to-the-point. Haar aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen met nieuwe ideeën naar huis gaat, maar ook met praktische tips die je de volgende dag al kunt inzetten. Dus, of je nu een teamleider, ondernemer of gewoon nieuwsgierig bent, pak deze kans om te leren hoe je de kracht van elke generatie in jouw team optimaal benut!

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in hoe je als manager omgaat met de mix van babyboomers tot generatie Z.
  • Praktische tips voor het creëren van een harmonieuze werkomgeving.
  • Een avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden.

Programma van de avond

  • 19.30 Ontvangst met koffie en thee
  • 19.45 Tips en ontwikkelingen Loket, loonadministratie
  • 20.00 Start inspiratiesessie door Angelique Driessens
  • 21.10 Pauze
  • 21.20 Vervolg inspiratiesessie
  • 21.45 Afsluiting en netwerkmoment

Aanmelden: Mis deze kans niet om voorop te lopen in generatiemanagement. Meld je aan via de website van Meulepas & Partners https://www.meulepas.nl/werkgeverscafe en zorg dat je erbij bent op deze inspirerende avond.

Iedereen is welkom: Of je nu klant bent of niet, wij verwelkomen je graag. Neem een introducé mee en kom samen naar ‘t Lagerhuis in Mill, Beerseweg 9.

We zien je graag op dinsdag 28 mei!

Meulepas & Partners

www.meulepas.nl