Foto's: Cockie Kremers

De organisatie kan terugkijken op geslaagde Oranjefeesten 2024 in het Aldendrielpark in Mill. Vanaf vrijdagavond 26 april vermaakte jong en oud zich met DJ Benzel en livemuziek van UpBeat, curling en gezelligheid in de verwarmde tenten.

Op Koningsdag ging het feest door met kinderspelen, kleedjesmarkt, demo’s van Keep on Movin, zitvoetbal, curling en de juiste muziek door harmonie St. Willibrord inclusief een optreden van de jeugdharmonie Millissimo en opnieuw DJ Benzel. 

Men kon er niet alleen actief deelnemen aan de gratis activiteiten, maar ook gezellig buurten onder het genot van een hapje en drankje. En ook dat hoort uiteraard bij echte Oranjefeesten, ontmoeting en ontspanning, en dat is zeker gelukt tijdens dit gratis toegankelijke Oranjeweekend. Zeker toen op Koningsdag in de middag het zonnetje zich ook nog liet zien en voelen ontstond er een meer dan gezellige sfeer op het plein in het sfeervolle Aldendrielpark.

Gezien de vele positieve reacties kan men tevreden terugkijken op deze editie. Via deze weg wil de organisatie dan ook  alle vrijwilligers en anderen die hen op welke manier dan ook hebben geholpen met handjes en materiaal enorm bedanken voor de medewerking!

Deze Oranjefeesten in Mill waren een initiatief van en mede mogelijk gemaakt door Ontdek Mill, Stichting Activiteiten Mill, Kinderfeesten Mill, RKSV Juliana, Stichting Aldendrielpark en Fitland Mill.

Check voor meer foto’s de Facebookpagina van de Oranjefeesten en www.oranjefeestenmill.nl.

Een door Hen Daams van Omroep Land van Cuijk gemaakt videoverslag van de opening van deze Oranjefeesten is te vinden in de rubriek Video op www.inmill.nl.