Morgen, zaterdagavond 11 mei zal het jubilarissenconcert plaatsvinden in de Wis. Dit is de tweede editie van dit themaconcert waarin we jubilarissen uit Langenboom centraal in de spotlight zetten.

Dankzij uw inspanningen zijn er ook dit jaar weer veel aanmeldingen gedaan. Denk hierbij aan gouden bruidsparen, mensen die een koninklijke onderscheiding hebben ontvangen, maar ook vrijwilligers die veel voor ons dorp betekenen. Tel daarbij op sporters die een kampioenschap of bijzondere prestatie hebben te vieren en dan heb je een geweldige Langenboomse avond! 

Het concert wordt muzikaal verzorgd door muziekvereniging Amicitia waarbij zowel slagwerkgroep Dynamic als het Harmonieorkest en de Amigo’s van zich zullen laten horen.

Ook zal ‘de dertig plus klas’ samen met de harmonie een concertwerk brengen. Geweldig om te horen hoe zij binnen korte tijd gevorderd zijn! De afgelopen weken is er flink gerepeteerd om dit allemaal mogelijk te maken.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zich muzikaal te laten verrassen en daarnaast maakt uw komst de avond extra bijzonder voor de jubilerende mensen! U komt toch ook? Het concert begint om 19.30 in de Wis.

Het initiatief voor dit jubilarissen concert wordt ondersteund door de actie “Jumbo samen een betere buurt” waarbij Supermarkt Jumbo Versantvoort lokale maatschappelijke initiatieven sponsort.