Wil jij op zondag 23 juni gratis naar Mill at the Park? Doe dan mee aan de prijsvraag van het Ondernemers Collectief Mill. Zij verloten namelijk 4 keer 1 ticket voor het zondagprogramma.

Geef antwoord op de vraag: op vrijdagavond 21 juni speelt het Nederlands elftal een wedstrijd op het EK 2024. Deze wedstrijd is op groot scherm ook te zien tijdens Mill at the Park. Maar welk land is deze avond de tegenstander van ons Oranje?

Mail je antwoord voor zondag 19 mei naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mill at the Park wordt gehouden op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 in het Aldendrielpark in Mill. Het start allemaal op vrijdag met muziek, entertainment en de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal op groot scherm. Alle dagen kan jong en oud er genieten van een gevarieerd muziekprogramma. De zondag is een echte familiedag. Meer weten over het nog steeds groeiende programma of tickets reserveren? Zie www.millatthepark.nl.

Meer weten over hetgeen het Ondernemers Collectief Mill zoal doet en kennismaken met de ruim 100 leden? Volg ze via Facebook en zie www.ocmill.nl.