Een betoverende ervaring voor de hele familie, dat zal het zeker zijn op zaterdagmiddag 25 mei vanaf 16.00 uur in Theater Myllesweerd. Want dan nemen Steven en Jamie, die je van diverse programma’s op Tv of hun online video's kunt kennen, je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic! Tickets kosten 15,50 euro.

Voor aanvang tref je een aantal “betoverende” dingen aan in de foyer van Myllesweerd. Bij binnenkomst vind je een schatkaart, waarmee je een speciaal item kunt opzoeken in het theater óf neem bijvoorbeeld als souvenir een foto bij de magische muur (en maak daarmee kans op een prijzenpakket!). Zoek daarna je stoel op in de theaterzaal en maak je klaar voor 60 minuten entertainment! Allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer. Als de show is afgelopen is het nog niet klaar, want Steven en Jamie komen naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Dus zorg dat je deze voorstelling en mogelijkheid niet mist.

Tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Direct online reserveren kan natuurlijk ook. Surf daarvoor naar de agenda op www.myllesweerd.nl.