De Brabantse cabaretier Marlon Kicken staat vrijdagavond 31 mei met zijn theatershow “Getekend” in Theater Myllesweerd in Mill. Marlon kenen velen wellicht als tonprater en als prins carnaval van Aarle-Rixtel, maar hij doet veel meer.

Zo heeft hij als cabaretier ook een avondvullende theatershow. Deze start vrijdag 31 mei om 20.15 uur in Myllesweerd en tickets kosten 20,- euro.

Getekend (bijvoeglijk naamwoord) Uitspraak: ge - te - kend

  1. Door tekenen ontstaan - het getekende portret van Marlon Kicken is de basis van een nieuwe cabaretvoorstelling.
  2. Beschadigd - de door het leven getekende man weet elke keer weer de humor ervan in te zien en het publiek mee te nemen.
  3. Ondertekend - het getekende contract is nu nog 50 jaar geldig met een afkoopsom van 10 euro en 50 cent.
  4. Patroon - deze tijger is prachtig getekend en duidelijk zichtbaar in het licht. De tekening van zijn vacht werkt ook als een goede schutkleur waardoor hij verdwijnt in de omgeving.
  5. Scherpe lijnen - zijn gezicht is getekend door alle emoties die hij verwerkt in deze cabaretshow. Als toeschouwer zullen de lijnen ook iets aangescherpt worden.

Was getekend: Marlon Kicken.

Marlon Kicken is een geëngageerde en gevatte tonprater en stand up comedian. Met een volwassen blik becommentarieert hij de wereld om zich heen. Zijn eigen leven is alleen al een bron van inspiratie.  Adoptie en het opgroeien in Aarle-Rixtel zijn steevast hilarische onderwerpen die terugkomen. Als hij praat over zijn avonturen is het net alsof je er zelf bij bent.  Zonder grof te zijn slaagt Marlon Kicken erin om zijn publiek de tijd van hun leven te geven. Met zijn aangename en meeslepende manier van vertellen is er altijd sprake van een fraaie opbouw in zijn show. Je waant je met hem al gauw in een fijne huiskamersfeer, hoe groot de zaal ook is. Zijn steengoede verhalen lopen vanzelf over in rake improvisaties. Bij zijn publieksinteractie krijgt hij de lachers op zijn hand zonder de persoon in kwestie hard aan te pakken. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt.

Deze show is ook te combineren met een theatermenu voorafgaand bij restaurant ’t Centrum tegenover Myllesweerd. Check de agenda op www.myllesweerd.nl voor meer details en om direct tickets voor deze cabaretshow online te bestellen. Ook zijn kaartjes af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.