Dit weekend, zondag 26 mei staat voor de 10e keer de stoep, schuur en garageverkoop in Mill op het programma. Van 11.00 uur tot 16.00 uur is op ruim 110 adressen in Mill de meest uiteenlopende handelswaar te vinden.

Maar uit ervaring blijkt dat er naast de ruim 110 adressen die bij Stichting Activiteiten Mill hun deelname kenbaar hebben gemaakt, er ook altijd tal van spontane inwoners hun handelswaar alsnog aan gaan bieden. Kortom, het belooft weer een mooie en gezellige dag te worden in Mill.

In De Neije Krant van dit weekend (24 mei) is een pagina te vinden met de deelnemende adressen die hun deelname tijdig hebben doorgegeven. Ook hier online zijn de adressen terug te vinden als TXT, Excel of PDF bestand.

Liever de adressenlijst via mail ontvangen? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met deze lijst in de hand kan men aanstaande zondag 26 mei op zoek naar de mooiste koopjes. Stichting Activiteiten Mill wenst iedereen veel plezier en goede zaken!

Meer weten over Stichting Activiteiten Mill en alle activiteiten die zij zoal organiseren? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl.