Geïnspireerd door de beroemde urenlange liveconcerten die Bruce Springsteen over de hele wereld geeft, is in 2017 de tributeband Brucified ontstaan. Zaterdagavond 1 juni staan zij met hun show in Theater Myllesweerd in Mill.

Tickets kosten 25,- euro en er zijn (zolang de voorraad strekt) zowel staanplaatsen (in de zaal) als zitplaatsen (op het balkon) beschikbaar. Reserveer direct online via de agenda op www.myllesweerd.nl of haal tickets bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

In 2022 deed Brucified mee aan het tv-programma ‘The Tribute, Battle Of The Bands’. In de finale wisten zij de derde plaats te bemachtigen en daarmee de Ziggo Dome te bereiken. 17.000 bezoekers genoten van het Bruce Springsteen repertoire, gebracht door Brucified!

Springsteen haalde zijn inspiratie uit het leven. De kleine en grote gebeurtenissen van alle dag, maar ook artiesten zoals Elvis Presley, The Beatles en Johnny Cash leidden hem de weg naar de geweldige tekstschrijver, zanger en muzikant die hij is geworden. 

Brucified neemt je mee op deze reis, met hun enthousiasme brengen ze een prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen & The E Street Band. Van zijn mooiste ballads tot rock and roll en van duetten tot muzikale ensembles. Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de liveconcerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Je beleeft een heerlijke avond. Kom kijken, geniet mee en get brucified!

Meer weten over deze en andere shows en films in Myllesweerd? Zie www.myllesweerd.nl.