Foto: Raymond Roelofs

Woensdag 24 juli 2024 staat voor de 39e keer de Vakantiejaarmarkt in Mill op het programma. Van 10.00 uur tot 18.00 uur is er die dag weer veel muziek, entertainment en zijn er uiteraard heel wat marktkramen, kooplieden en verkoopwagens in het Millse centrum te vinden. Dit alles is gratis toegankelijk en uiteraard is ook het parkeren helemaal gratis!

Deelnemen

De Vakantiejaarmarkt wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Mill (SAM) en organisatiebureau Koolen en Koolen. Belangstellende kooplieden kunnen via www.koolenenkoolen.nl ruimte en marktkramen reserveren. Lokale ondernemers kunnen dit doen via Stichting Activiteiten Mill en dat via tel/app 06 10 838 612 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hulp

Voor deze editie kan Stichting Activiteiten Mill nog hulp gebruiken en hiervoor ontvangt men een vergoeding. Deze vergoeding van 7,50 euro per persoon per uur maakt SAM over naar een club, vereniging of goede doel naar keuze. Er wordt nog hulp gezocht om als duo bij de invalswegen in het Millse centrum toezicht te houden van 11.00 uur tot 15.00 uur of van 15.00 uur tot 19.00 uur. Tijd en zin om te helpen? Bel/app dan met 06 10 838 612 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie voor meer informatie rond de Vakantiejaarmarkt www.vakantiejaarmarkt.nl en over SAM is meer informatie te vinden op www.beleefhetinmill.nl.