DWSH’18 staat weer op het punt om een sportief en feestelijk weekend te beleven met de negende editie van het damestoernooi. Van vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni staan deze in het teken van sportiviteit en gezelligheid.

Op vrijdag arriveren de deelnemende teams op de speciaal ingerichte voetbalcamping op sportpark De Binding in Wilbertoord. Deze camping biedt een unieke ervaring voor de 400 speelsters, die zich hier kunnen voorbereiden op de eerste toernooidag. De avond wordt feestelijk geopend met een themafeest, waarbij DJ Silsation voor de muziek zorgt. De feestavond is toegankelijk voor de speelsters, leden van DWSH'18 en inwoners van Sint Hubert en Wilbertoord. De perfecte start van het voetbalweekend!

De zaterdag staat geheel in het teken van voetbal. Teams uit Nederland strijden om de felbegeerde toernooititel. Na een dag vol spannende wedstrijden is het tijd voor ontspanning en vermaak. De tweede feestavond begint met een optreden van DEREK SHOTS, gevolgd door een energiek optreden van niemand minder dan KRUZO. Voor deze avond zijn nog tickets beschikbaar, dus feestliefhebbers uit de omgeving kunnen zich nog aansluiten voor een avond vol muziek en gezelligheid: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/damestoernooidwsh18.

Op zondag worden de finalewedstrijden gespeeld. De spanning stijgt als de beste teams het tegen elkaar opnemen in een strijd om de eerste plaatsen. Na de finalewedstrijden volgt de prijsuitreiking, waar de winnaars hun welverdiende trofeeën in ontvangst mogen nemen. Als afsluiting van het toernooi wordt de wedstrijd Polen-Nederland live uitgezonden op een groot LED-scherm. Dit biedt een geweldige gelegenheid voor alle geïnteresseerden om samen te genieten van een spannende EK-wedstrijd. Aftrap 15:00 uur!

Het damestoernooi DWSH'18 belooft een weekend vol sportiviteit, plezier en gemeenschapszin te worden. Of je nu een fanatieke voetbalster bent, een trouwe supporter of gewoon zin hebt in een gezellig feestje, dit evenement biedt voor ieder wat wils. Mis het niet en zorg dat je erbij bent bij DWSH’18!