Donderdag 27 juni tussen 14.30 uur en 16.00 uur kan er weer voluit meegezongen worden met Piet en Tonny Willems. Ze verzorgen in de Wis die donderdag weer een gezellige liederentafel tijdens de Inloop of bij mooi weer zélfs buiten.

Ze brengen de teksten van de liedjes mee, zo kan iedereen meezingen. Samen zingen geeft gezelligheid, schept een leuke sfeer en is een garantie voor een mooie middag. 

Bij binnenkomst is er een kop koffie of thee met iets lekkers. Het zingen wordt tussendoor even onderbroken voor een glaasje om de kelen te smeren. 

Heb je vervoer nodig om te komen? Bel dan Francine van der Duijn 0486 4315 91. Iedereen is welkom, zowel LZC leden maar vooral ook niet leden. Dus neem gerust familie, vrienden, je buren en kennissen mee…..!!! Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Zomervakantie en toch iedere donderdag Inloop

De Inloop in de Wis te Langenboom kan in juli en augustus gewoon doorgaan op de donderdagen, ook al zijn de medewerkers van de Wis tussen 8 juli en 4 augustus met vakantie!

Gelukkig dus kan je naar de Inloop blijven komen tussen 13:30 tot 16:00. Er zullen steeds 2 vrijwilligers van LZC aanwezig zijn. Welkom voor een kopje koffie/thee (2e kopje is gratis), voor een spelletje, gewoon voor wat gezelligheid.