De ZorgSchakel is er voor jong en oud. Daarom gaan wij in 2024 minimaal 3 activiteiten samen met de basisschool De Schare organiseren.

Naast de reguliere activiteiten willen we specifiek voor de basisschoolkinderen gezamenlijke activiteiten organiseren. Dat kan zowel educatief als recreatief, al dan niet in combinatie met senioren (denk aan samen met ouders of met opa’s en oma’s).

Op maandag 1 juli brengen de kinderen van de basisschool een bezoek aan onze ontmoetingstuin. We hebben een leuk educatief programma opgesteld, maar ook een beetje vermaak mag zeker niet ontbreken. De kinderen krijgen uitleg over de moestuin en insectenhotel, maar gaan ook aan de slag met een binoculair, de waterspeelbaan en blotenvoetenpad.

Deelname aan Rabo Clubsupport

Rabo ClubSupport is een prachtig initiatief dat het belang van lokale gemeenschappen en samenwerking onderstreept. Het biedt een platform voor verenigingen en stichtingen om hun doelen te bereiken en inspireert leden van de gemeenschap om actief deel te nemen aan de toekomst van hun omgeving. Samen kunnen we vooruitgaan en bijdragen aan een betere wereld, lokaal en daarbuiten.
Ook ZorgSchakel Sint Hubert heeft zich ingeschreven voor Rabo Clubsupport. De stemronde is van 2 september t/m 24 september. Na de zomer komen we hierop terug.

Op woensdag 17 juli om 14.00 uur activiteitenmiddag Franse middag

Cher(e) ami(e),
Met veel plezier nodigen leden van de ZorgSchakel uit voor een heerlijke Franse middag vol gezelligheid, lekker eten en mooie muziek. Kom en beleef de Franse sfeer samen met ons!

Wat kun je verwachten?

  • Culinair Genot: Geniet van een scala aan Franse delicatessen, van croissants en baguettes tot heerlijke kazen en wijn.
  • Muziek en Dans: Franse chansons die je doen wanen in de straten van Parijs.
  • Activiteiten: Een leuk Frans spel.

Dresscode: Kom in stijl en draag iets wat past bij de Franse flair!

Bij mooi weer gaan we naar buiten in onze ontmoetingstuin!

ZorgSchakel Sint Hubert... Gastvrij voor iedereen