Henk Dissel

Mill - Na lang wachten is het eindelijk zover: de zomer gaat van start. Want deze begint pas echt met de Millse Terrasfeesten! Van woensdag 24 juli tot en met zondag 28 juli zijn Grandcafé 't Centrum en Cultureel Centrum Myllesweerd het toneel van vijf dagen vol muziek, gezelligheid en zomerse vibes. En het mooiste van alles: de toegang is helemaal gratis!

De feestelijkheden trappen af op woensdag met de jaarmarkt, waar Omroep Land van Cuijk live de Nederlandstalige Top 100 presenteert. Na de markt waar je heerlijk kan struinen en snuffelen bij de vele kraampjes plof je natuurlijk lekker neer op het terras. Genieten van een spetterend optreden van de band Jersey en de avond wordt afgesloten met de spectaculaire Superpianoshow.

Donderdag is het terras geopend voor een ontspannen dag met verfrissende sangria, mooi pilsje of speciaalbiertje. Kom gezellig mensen kijken en genieten van de zomerse sfeer.

Vrijdag is een must voor rockliefhebbers, met de band From USA die de beste rockclassics ten gehore brengt. Dit is een avond die je niet wilt missen! Poets die dansschoenen maar vast op!

Zaterdag staat in het teken van het Foute Terrasfeest met DJ Benzel, Danny Robben, DJ Duo Gekkenhuys, Ludwig Schwalbe en als klap op de vuurpijl Henk Dissel. Een avond vol fout, feest en gezelligheid.

DJ Duo Gekkenhuys

De feestweek wordt zondag afgesloten met de Request Day, waar Vinyl DJ Mel al jouw favoriete nummers draait. Het perfecte moment om de te vieren met goede muziek en lekker eten.

Geen zorgen over het weer, want met een groot overkapt terras zitten we altijd droog. Dus of de zon nu schijnt of er een drupje valt, de Millse Terrasfeesten gaan altijd door. De feesten vinden plaats tegenover de kerk en zijn een samenwerking tussen Myllesweerd en Grandcafé 't Centrum.

Kom onbezorgd genieten van de zomer, lekkere hapjes en verrassende drankjes. De Millse Terrasfeesten zijn dé plek om de zomer te vieren! Vier je de zomer met ons mee?