Vrijetijdsclub Yahoe voor jongeren met een verstandelijke beperking weet hoe ze het jaar in moeten luiden. Mede dankzij de inzet van de befaamde Rockabilly band de Eightball Boppers en de overheerlijke oliebollen van Bakker Boeien was de nieuwjaarsparty op vrijdagavond 8 januari in de Wissel in Mill een doorslaand succes.

Hoewel door de heren rockers van de Eightball Boppers niet aan alle verzoekjes van de jongeren met een verstandelijke beperking kon worden voldaan, zoals K3, Jan Smit en Michael Jackson) konden er een paar wél ingewilligd worden. Dit met o.a. ZZ Top (Gimme all your lovin') en One Direction (One way or another). Zo te merken was de doelgroep er alleszins tevreden mee, want na de polonaise op Johnny Cash en de poortjesdans op 2 Emmertjes water halen was iedereen goed los. Ook vrijwilligers, ouders, verzorgers en vrienden die uitgenodigd waren vonden het een hele geslaagde avond!

De eerstvolgende avond van Yahoe op vrijdag 29 januari is ook alweer een hele bijzondere, we gaan dan naar de Pronkzitting in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill.

Wil je meer weten over de activiteiten van Yahoe, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Sociom 0485 - 57 44 40.