Aanstaande maandag 1 februari heeft Algemeen Belang ’90 om 19.30 uur een openbare vergadering in wijkaccommodatie de Wester in Mill. Iedereen, ook niet leden, zijn op deze vergadering van harte welkom.

Wilt u als niet lid hierbij ook aanwezig zijn? Laat dat dan even weten via het AB’90 secretariaat bij Mayke Selten vd Elzen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 - 11 05 17 78. Ook wanneer u een speciaal onderwerp op de agenda van deze bijeenkomst wilt plaatsen kunt u dit aan Mayke doorgeven.

Op de agenda staan deze avond de gebruikelijke zaken als terugblik op de gehouden commissievergaderingen en de agenda van de komende raadsvergadering. Maar ook wil de fractie graag met leden en overige belangstellenden spreken over de ontwikkelingen en samenwerking met andere gemeenten in het Land van Cuijk. Daarnaast is er in deze vergadering altijd volop ruimte om te spreken over actuele ontwikkelingen en het zogenoemde, praat van de straat. Op deze manier wil het bestuur, de fractie en de AB’90 wethouder op de hoogte blijven van alles wat er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Meer weten over Algemeen Belang ’90?
Bekijk dan de website www.ab90.nl. Ook is AB’90 actief op Facebook en Twitter. Via deze kanalen is uiteraard ook contact met Algemeen Belang ’90.