Aan de Leeuwerikstraat op het voormalige terrein van de Leeuwerikschool in Mill wil de Wijkraad Mill-West het terrein inrichten. Hier gaan we met boomstammen speelelementen creëren, een insecten-/vlindertuin inrichten en zorgen dat het terrein gezellig wordt ingericht met bankjes en/of picknicktafels.

Uw hulp is goud waard
Een terrein waarbij de kinderen weer met de ouderen herenigd kunnen worden. Een terrein met speelelementen voor kinderen ingevuld met boomstammen en een insectentuin, een plukveld voor jong en oud waar ook ruimte is om gezellig te kletsen op een bankje of te voetballen met je vriendjes en vriendinnetjes. Dit is wat we hier willen maken.
De wijkraad zorgt in samenwerking met sponsors en de gemeente voor de materialen. Uw hulp is nodig om met u en vóór u hier een gezellige plek te creëren.

Aanmelden
De klus wordt onder de vlag van het project NLdoet georganiseerd in samenwerking met het Oranjefonds. U kunt u aanmelden via www.nldoet.nl en bij “Klus zoeken” naar deze klus naar deze klus te zoeken. Meld u aan en zo helpt ook u mee aan een mooier stukje Mill-West!