De avond voor alleenstaanden van de SWOM wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag, 18 maart, vanaf 17.30 uur in Café Royal in Mill. De eigen bijdrage voor deze avond is € 15,- per persoon.

Hiervoor krijgt u een driegangen diner, een kop koffie bij binnenkomst en tijdens de avond een warm en koud hapje. Dit bedrag graag betalen bij opgave.

Opgeven
U kunt zich opgeven op dinsdag, 8 maart van 9.30 tot 11.30 uur bij de receptie van Myllesweerd in Mill, in De Wis in Langenboom en voor Sint Hubert in de Jachthoorn. In Wilbertoord kunt u zich van 1 tot 9 maart opgeven bij Joke Geurts, Wethouder Lindersstraat 48. Vanaf maandag, 23 februari tot en met 10 maart kunt u de kaarten ook ophalen bij de SWOM op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 11.00 uur. Als u dieetwensen heeft, dit graag bij aanmelding opgeven.

Muziek
Onder muzikale begeleiding van Ad Goossens, afgewisseld met een loterij, wordt het weer een gezellige avond. Op de muziek van Ad kan volop gedanst worden. Leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn van het Merlet college bieden weer een helpende hand bij het opdienen van de maaltijd.

Sfeer
Coördinator van de organisatie, Guus Fonteijn, looft de sfeer van de Alleenstaanden avond. “Als je aarzelt om deel te nemen kun je me altijd bellen. Als je iemand kent die altijd maar thuis zit, neem die dan mee”. Het telefoonnummer van Guus is 06 - 22 55 24 27.

Vervoer
Indien u geen vervoer heeft, kunt u zich melden op maandag, woensdag en vrijdagmorgen van 09.00 - 10.00 uur bij de Ouderenhulpdienst van de SWOM, 0485 - 45 54 70. U wordt dan thuis opgehaald en weer teruggebracht.