Op woensdag 9 maart 2016 organiseert de Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen een gratis toegankelijke themabijeenkomst in Oeffelt. Op voorgaande themabijeenkomsten bleek deze avond zeker ook voor de inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert een zinvolle en leerzame avond.

Ook in de gemeente Mill worden mensen met een vorm van autisme begeleid in hun werk, bijvoorbeeld door een jobcoach van een re-integratiebedrijf. Voor werkgever en werknemer blijkt dit zeer positief.

Het vinden van een passende werkplek is voor jongeren met autisme en hun netwerk vaak een hele zoektocht. Heb jij, je familie en/of netwerk behoefte om hier tips en handvatten over te krijgen en hierover met anderen in gesprek te gaan? Dan ben je van harte welkom op deze themabijeenkomst.

Er wordt door twee deskundige gastsprekers ingegaan op dit onderwerp. Tot slot is er ook ruimte om onderling ervaring uit te wisselen in kleine groepen.

Datum: woensdag 9 maart
Tijd: 19.30 uur (zaal open 19.15 uur)
Locatie: Kleppenburg Oeffelt, Europlein 4
Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. 

Aanmelden voor 6 maart via een e- mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. uw naam en het aantal personen waarmee u de bijeenkomst bezoekt.

De Werkgroep Autisme Land van Cuijk en Maasduinen organiseert twee keer per jaar een themabijeenkomst rondom autisme met ruimte voor informatie en uitwisseling. De Werkgroep Autisme bestaat uit: Aksent, Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk en Gennep, Zorgverlening De Leijgraaf, PGZ, MEE, GGZ, NVA en het Regionaal Samenwerkingsverband Autisme.