Actieradius organiseert in samenwerking met Vrijwilligersnet 4 informatiebijeenkomsten waar uitleg gegeven wordt over de collectieve verzekering. Tijdens deze avond krijgt u o.a. informatie over wat er verzekerd is, wanneer een vrijwilliger onder de dekking valt en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanleiding is dat de drie samenwerkende gemeenten Cuijk, Grave en Mill & St. Hubert vanaf 1 januari 2016 zijn aangesloten bij het collectieve verzekeringspakket van de Vrijwilligerspolis van Vrijwilligersnet Nederland.
Dit betekent dat alle vrijwilligersorganisaties en alle vrijwilligers in deze drie gemeenten automatisch verzekerd zijn. Registratie en/of aanmelding is niet (meer) nodig. Ook de gemeente Boxmeer en Sint Anthonis zijn aangesloten bij de Vrijwilligerspolis.

Waar & wanneer?

  • Mill & St. Hubert: dinsdag 15 maart, in Myllesweerd (Kerkstraat 3 in Mill)
  • Cuijk: woensdag 16 maart, in het gemeentehuis (Louis Janssenplein 1 in Cuijk)
  • Grave: dinsdag 5 april, in ’t Dorpshuus (Mr. Bongaardsweg 2 in Escharen)
  • Boxmeer: woensdag 6 april, in De Weijer (De Raetsingel 1 in Boxmeer)

Alle bijeenkomsten starten om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur.

Aanmelden is wenselijk: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam organisatie, aantal personen en op welke datum u komt. U bent van harte welkom in uw eigen gemeente, maar ook op één van de andere data als dat beter uitkomt.

Voor meer informatie over deze avonden mag u contact opnemen met Actieradius, via de mail of op 0485 - 35 08 55.