De eerste informatieavond van LVCNET in onze gemeente is in Sint Hubert op woensdag 9 maart om 19.30 uur. De inwoners van Sint Hubert zijn van harte welkom in De Jachthoorn.

LVCNET organiseert in elk dorp of stad in het Land van Cuijk de komende maanden informatie- en inschrijfavonden voor supersnel internet in het hele Land van Cuijk.

Op de informatieavond legt een projectleider van LVCNET uit waarom de noodzaak voor glasvezel zo hoog is, wat de kosten zijn en hoe overstappen in zijn werk gaat. Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Sint Hubert namelijk ook van levensbelang. Lees hierover ook meer in het glasvezelmagazine dat afgelopen week huis-aan-huis is rondgebracht.

Glasvezel is supersnel, zeer betrouwbaar en vaak goedkoper. De huidige koperen netwerken kunnen de jaarlijkse internetgroei van 40% nauwelijks aan. Het Land van Cuijk is commercieel niet interessant voor de grote aanbieders. Daarom is LVCNET opgericht. Als voldoende mensen uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord en de rest van het Land van Cuijk, zich inschrijven voor glasvezel kan LVCNET een gebiedsdekkend netwerk in deze regio realiseren. 

De ambassadeurs van Sint Hubert: Frances van de Burgt, Pieter Egelmeers, Duncan van Haren, Martien van de Oever, Monique van Loon, Pieter Kessels, Sonja Vermeulen en Han Lavrijssen stellen het zeer op prijs als u bij deze informatieavond aanwezig bent. “Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Sint Hubert namelijk van levensbelang,” aldus deze groep enthousiaste ambassadeurs. Ook in de overige dorpen van de gemeente Mill en Sint Hubert zijn vrijwilligers actief en zullen binnenkort informatiebijeenkomsten organiseren. Let op de berichtgeving via o.a. De Neije Krant en inmill.nl om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en data van voorlichtingsbijeenkomsten. 

Nu meer weten?

Zie het vorige week verspreide magazine of de website www.lvcnet.nl.