Vorige week werd bekend dat ook Mill een eigen dorpsquiz zal krijgen. Stichting Activiteiten Mill heeft hiervoor onlangs het initiatief genomen. De dorpsquiz onder de naam “Zuuk ut mar uut” zal zaterdagavond 1 oktober gehouden worden.

Een weekje later, vrijdag 7 oktober, is er een feestavond en prijsuitreiking. Ondertussen zijn er niet alleen veel positieve geluiden te horen rond dit initiatief, maar ook hebben zich al heel wat teams aangemeld.

Zuuk ut mar uut

De dorpsquiz “Zuuk ut mar uut” zal zaterdagavond 1 oktober gehouden worden. Op deze avond kan een vertegenwoordiger van elk deelnemend team tussen 19.00 uur en 19.30 uur bij café Royal in Mill het vragenboekje ophalen. In dit boekje staan tal van vragen over de meest uiteenlopende zaken in en rond Mill. Maar ook komen er algemene onderwerpen aan de orde. Daarnaast is er een rubriek waarvoor men het dorp in zal moeten en komt er een geheime opdracht. Uiterlijk 23.30 uur dient het boekje weer ingeleverd te worden bij café Royal. Die avond kan iedereen er met anderen dan al gezellig napraten en borrelen. Op vrijdagavond 7 oktober zal in grandcafé ’t Lagerhuis in Mill vanaf 20.30 uur een feestavond zijn met bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking.

Inschrijven

Teams voor “Zuuk ut mar uut” kunnen zich tot 24 september 2016 inschrijven. De organiserende werkgroep adviseert een team uit minimaal 8 personen te laten bestaan, om alle vragen en opdrachten ook binnen de beschikbare tijd te kunnen verwerken. Per team dient er minimaal 1 inwoner uit het kerkdorp Mill te komen en minimaal 18 jaar te zijn. Kosten om deel te nemen bedragen 10,00 euro per team. Inschrijven kan door naam contactpersoon, adresgegevens, telefoonnummer en teamnaam te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten?

Like dan de Facebookpagina van Zuuk ut mar uut, www.zuukutmaruut.nl.