Tegengas.nu - Ouderen in verweer!

Op zondagmiddag 20 maart staat er een humoristische toneelvoorstelling op het programma in Theater Myllesweerd in Mill met de titel Tegengas.nu - Ouderen in verweer!

Op de planken deze middag vanaf 15.00 uur o.a. Barrie Stevens, Bruni Heinke en Matthijs v.d. Meer. Tickets kosten 15,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Kaartjes zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of online te reserveren via www.myllesweerd.nl

‘Tegengas.nu’ is een zwarte comedy over de hang naar een eindeloze jeugd bij ouderen, vol grappige situaties met een serieuze ondertoon. Het is een aanklacht tegen de onheuse behandeling van ouderen door jongere generaties.
Twee oude vrienden zoeken elkaar na lange tijd weer op. Zij vinden allebei dat de ander behoorlijk oud geworden is. Zij trekt hoge bloesjes aan, omdat ze met haar kalkoennek de groene blaadjes helemaal kan vergeten. Hij doet alsof hij nog 18 is, maar als homo ligt alleen oud roze nog voor hem klaar. Beiden ervaren vijandigheid wanneer ze affectie tonen voor jongeren, die hen meestal afstotelijk vinden. Ze voelen zich afgedankt. Daarvan worden ze heel balorig. De eenzaamheid en de angst voor vergankelijkheid proberen ze weg te werken met een illusie van de eeuwige jeugd.
Ze besluiten samen het heft in eigen handen te nemen. We gaan niet meer zeuren en zullen de jongere generatie eens flink te pakken nemen!

Resterend theaterprogramma seizoen 2015 - 2016:

  • Zondag 20 maart 2016 15.00 uur
    Colline Theaterproducties - Tegengas.nu - Ouderen in verweer!
  • Zondag 3 april 2016 15.00 uur
    OpusOne - De Klokkenluider van de Notre Dame (6+)
  • Zaterdag 23 april 2016 20.15 uur
    Ladies night met muzikale cabaretvoorstelling Vuile Huichelaar - We zullen doorgaan

Bekijk het gehele programma plus trailers van de voorstellingen via www.myllesweerd.nl. Like ook de Facebookpagina en volg Myllesweerd op Twitter om op de hoogte te blijven.