De NLdoet actie van Wijkraad Mill-West op zaterdag 12 maart is een groot succes geweest. Een strak blauwe lucht met een heerlijke voorjaarszon zorgde voor het laatste detail. De aankleding van het terrein met een groep enthousiaste vrijwilligers heeft er voor gezorgd dat deze dag succesvol kon aanvangen.

Samen met al deze vrijwilligers is het voormalige terrein van de Leeuwerikschool ingevuld met leuke speeltoestellen in ‘natuurstijl’, opgebouwd met boomstammen geleverd door onze gemeente. Ook is er een leuke zandspeelplaats aangelegd. Met de hulp van Roy Rossen van Rossen Grond- en Sloopwerken en Gradje van Eeuwijk is al het graafwerk verricht.

Na een ochtend werken en bouwen is ’s middags, na de lunch met koffie en thee verzorgd door de vrijwilligers van De Wester, een voetbalveldje met twee ‘goals’ gemaakt en het terrein nog opgeschoond (met werkhandschoenen van Formido Mill).

Alle sponsors, bedankt namens de hele wijk, en natuurlijk een enorme pluim voor alle vrijwilligers die hun bijdrage aan deze enorm succesvolle dag hebben geleverd. Met een fantastisch eindresultaat!

Op woensdag 20 april is er weer een openbare wijkraadbijeenkomst van de wijkraad Mill-West. Deze avond begint om 19.30 uur in De Wester. Hier willen we met u nieuwe onderwerpen bespreken waar behoefte aan is in onze wijk. Zorg dat u er bij bent zodat ook uw stem gehoord wordt, en we met z’n alle hier aan kunnen werken.