Op donderdagavond 3 maart is de expositie van de hobbygroepen Boetseren en Schilderen in Myllesweerd officieel geopend door wethouder Erik van Daal.

Voorzitter Ton Ermers opende de avond met de vele aanwezigen welkom te heten, in het bijzonder de teamleiders van schilderen Marian Govers-Jilesen, Christien van Soest en Adrie de Backer van boetseren. Ook Jan Derks, Jos Hendriks en Jos de Jong kregen een bijzondere vermelding voor hun bijdrage om deze tentoonstelling mogelijk te maken.

Erik van Daal complimenteerde het Senioren hobbycentrum met dit mooie initiatief, nu al weer voor het derde jaar. Ook dit keer zijn de werkstukken van een hoog gehalte. Opnieuw was duidelijk dat achter veel mensen, zeer veel talent schuil gaat. Het SHC heeft en geeft hier de mogelijkheden toe, eigen inspiraties – gedachtes, om te zetten in hedendaagse kunstvormen.

Dit is het begin van een nog omvangrijker evenement in het weekend van zaterdag 30 april en zondag 1 mei in Myllesweerd, waar bijna alle hobby groepen van het Senioren Hobby Centrum zijn/haar werkstukken laten zien en horen.

Na de gezamenlijke toast mochten alle aanwezigen genieten van de vele werkstukken die allemaal geïnspireerd zijn op het lied van Nicole “een beetje vrede”.

De expositie is vrij toegankelijk voor iedereen tijdens de openingsuren van Myllesweerd.