Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, ook wel bekend als de Luchtmachtkapel, komt op 9 april naar de Jachthoorn in Sint Hubert. Zij speelt dan haar show “Made in NL”, speciaal voor het 125-jarig bestaan van Muziekvereniging Ons Genoegen.

Trots

Voorzitter a.i. Marty Bus: “Voor het jubileum hebben we gezocht naar een mooi programma. Wij zijn dan ook zeer trots dat het ons gelukt is de Luchtmachtkapel naar Sint Hubert te krijgen. En ze spelen ook een supermooi programma. Zowel Ons Genoegen als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht heeft een jonge uitstraling met een grote staat van dienst. Alleen al daarom wil je dat dit orkest naar Sint Hubert komt. En het programma heeft ook voor elk wat wils.”

Dirigent

De Chef dirigent van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Majoor Jasper Staps, is een specialist op het gebied van lichte muziek, wat zich vertaalt in de signatuur van het orkest en de Luchtmacht: jong, modern en dynamisch. Hij heeft verscheidene arrangementen geschreven voor artiesten als Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Gerard Joling, Edsilia Rombley, Belle Perez, Guus Meeuwis en vele anderen. Jasper Staps is, naast dirigent, ook actief als saxofonist. Tevens doceert hij het hoofdvak saxofoon aan het Fontys conservatorium. Als arrangeur heeft hij de nieuwe standaard gezet voor lichte muziek binnen de harmonie- en fanfarewereld.

Show

Voor de nieuwe show 'Made in NL' heeft majoor Jasper Staps zich laten inspireren door het mooie dat Nederland op muzikaal gebied te bieden heeft, maar ook gekozen voor muziek die betrekking op ons land heeft, zoals Bicycle race van Queen. Op het toneel speelt het 48-koppig orkest samen met haar twee vocalisten de prachtige muziek van Nederlandse artiesten en componisten. Dit is dan ook een moderne en dynamische show. Dit ziet men terug in nummers van o.a. Marco Borsato, Queen, Racoon, Kane en Armin van Buuren. En het orkest maakt gebruik van de modernste licht-, video- en geluidstechnieken, dus het wordt een supermuzikale beleving met muziek die nog grootser wordt door de bijbehorende beelden op grote videoledschermen.

Kaartjes

De show is op zaterdag 9 april 2016 en begint om20.00 uur. U kunt sinds 14 maart kaarten bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten van een kaartje zijn in de voorverkoop  € 10,- voor zitplaatsen en € 8,- voor staanplaatsen. Aan de kassa zijn de kosten € 12,50 voor zitplaatsen en € 10,- voor staanplaatsen. Alle kaarten zijn inclusief 1 consumptie.