In ieder geval is er prachtige muziek van o.a. harmonie St. Willibrord! Op 19 maart, aanstaande zaterdag dus, kunt u komen luisteren naar Hemelse muziek die met aardse passie voor u gespeeld zal worden en waarin u wordt meegenomen in een muzikale avond ‘Tussen Hemel en aarde’.

Zangeres Lieke Geurts zal de sterren van de hemel zingen. De hemelse klanken van pop- en musicalkoor VoiceMill en de wereldse klanken van alle instrumenten van het orkest en solisten daarbij; dan begrijpt u waarom dit concert de titel ‘Tussen Hemel en Aarde’ gekregen heeft.

Veel nummers van het repertoire van deze avond hebben iets te maken met onze kosmos of aarde. We denken dan ook dat ons programma bij een breed publiek in goede aarde zal vallen!

Voor dit concert wordt de Willibrorduskerk ingericht als heuse concertlocatie en het harmonieorkest zal plaatsnemen op een podium vóór in de kerk.

Voor deze gelegenheid zal Geert Verhallen, organist/pianist uit Mill het grote kerkorgel bespelen en samen met orkest en koor of met solist Willem Hermans enkele muziekstukken ten gehore brengen, ‘Danse des Mirlitons’ wordt vertolkt door het fluitensemble met Nadie Heijs, Suzanne Thoonen en René Schipperheijn.

Dirigent Eric Roefs heeft samen met harmonie en alle solisten hemel en aarde bewogen om u een mooie avond te bezorgen. U bent dan ook van harte welkom om hiervan te komen genieten.

Concert ‘Tussen Hemel en Aarde’

Zaterdag 19 maart, aanvang 19.30 uur, entree € 5,00 inclusief kopje koffie in de pauze. Er zijn nog kaarten te koop bij Primera Schipperheijn en op de avond zelf aan de kassa in de kerk. Kaarten bestellen kan ook, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De opbrengst komt geheel ten goede aan de bouw van een Mariakapel op het oude kerkhof, straks Acaciahof geheten.