De eerste inschrijfavond van LVCNET is in Sint Hubert op maandag 21 maart. De inwoners van Sint Hubert zijn van 20.00 tot 22.00 uur van harte welkom in De Jachthoorn. LVCNET organiseert in elk dorp of stad in het Land van Cuijk de komende maanden informatie- en inschrijfavonden voor supersnel internet in het hele Land van Cuijk.

Inwoners kunnen binnen lopen op de inschrijfavond waar je wordt geholpen met aanmelden voor glasvezel. Een goede internetverbinding is voor de leefbaarheid van Sint Hubert van levensbelang. Lees hierover ook meer in het glasvezelmagazine dat onlangs huis-aan-huis is rondgebracht en ook verkrijgbaar is bij het informatiepunt in de Jachthoorn.

Glasvezel is supersnel, zeer betrouwbaar en vaak goedkoper. De huidige koperen netwerken kunnen de jaarlijkse internetgroei van 40% nauwelijks aan. Het Land van Cuijk is commercieel niet interessant voor de grote aanbieders. Daarom is LVCNET opgericht. Als voldoende mensen uit Sint Hubert, en de rest van het Land van Cuijk, zich inschrijven voor glasvezel kan LVCNET een gebiedsdekkend netwerk in deze regio realiseren.